Міжнародний день птахів

2017-04-03

/Files/images/qy2Zt9FighE.jpg

Третього квітня була проведена загальношкільна лінійка та виставка дитячих виробів, присвячена Міжнародному дню птахів, який відзначається з 1 квітня 1906 року, після підписання та набуття чинності «Міжнародною конвенцією з охорони птахів, корисних в сільському господарстві». Учні дізналися, що «Міжнародна конвенція з охорони птахів, корисних в сільському господарстві» була підписана 19 березня 1902 року. Її підписали уряди Німеччини, Австро-Угорщини, Бельгії, Іспанії, Франції, Греції, Люксембургу, Монако, Португалії, Швеції та Швейцарії. Вона набула чинності 12 грудня 1905 року і стала першою міжнародною конвенцією.

За традицією минулих років, в час очікування пернатих друзів , учні нашої школи розвішують шпаківні, синичники, гоголятники та інші «пташині будиночки».

Цей День є хорошим приводом, щоб привернути увагу громадськості до вивчення і збереження птахів, а також поширенню наукових знань про них.

Працівники ПрАТ «Агрофорт» оглянули виставку дитячих поробок, відзначили кращі учнівські роботи, вручили учасникам грамоти та щедро пригостили дітей солодощами.

Кiлькiсть переглядiв: 156